Volg ons ook op:

Terug naar overzicht

 

Provada 2019

Wanneer / wie

05-06-2019
11:30 - 20:30 uur
Aanwezig: 18

Waar

RAI Amsterdam
Europaplein 2-22
Amsterdam
Routebeschrijving

Beste leden,

De PROVADA is hét jaarlijks ontmoetingspunt van de vastgoedbranche. Na het succes van voorgaande jaren, organiseren wij op woensdag 5 juni 2019 wederom een bezoek. Traditiegetrouw gaan we in samenwerking met de DVS Zwolle en de Bouwsociëteit Zwolle met een bus naar de PROVADA. Dit jaar komt daar de nieuwe club Vastgoed Netwerk Zwolle ook bij! Net als vorig jaar heeft de regio Zwolle geen stand en dus ook geen netwerkevent op de PROVADA, maar desondanks is het altijd goed om met een delegatie Zwolse ondernemers af te reizen. Het netwerken begint al in de bus!

De ZVGS biedt je de busreis, lunch op de heenreis en borrel op de terugreis aan. De toegangskaart voor de PROVADA moet je zelf verzorgen. Dit kan via www.provada.nl. Uiteraard zijn introducees van harte welkom om mee te reizen, zij betalen een eigen bijdrage van € 50,--. Dit geldt ook voor de leden van DVS Zwolle en de Bouwsociëteit Zwolle. Voor de leden van Vastgoed Netwerk Zwolle geldt dat er ook een eigen bijdrage is van € 50,-, maar deze wordt betaald door het bestuur van VGNZ.

Om 11:30 uur vertrekt de bus vanaf de achterkant van station Zwolle. De bus zal rond 19.00 uur weer vertrekken naar Zwolle. De busreis is voor de leden van de ZVGS kosteloos en via onderstaande link kunnen jullie je tot en met 24 mei 2019 aanmelden voor de busreis!

Aanmelding busreis Provada 5 juni 2019

Let op: voor deze bijeenkomst is aanmelden via de website niet mogelijk. 

We hopen er een gezellige dag van te maken!

Het bestuur.