Volg ons ook op:

Terug naar overzicht

 

Bijeenkomst met ALV, René de Heer en Peter Pels

Wanneer / wie

11-03-2016
16:30 - 22:00 uur
Aanwezig: 29

Waar

Belgische Keizer
Melkmarkt 56
Zwolle
Routebeschrijving

Tijdens deze bijeenkomst hebben we in de Belgische Keizer (Melkmarkt 58 in Zwolle) onze algemene ledenvergadering. Aansluitend zullen René de Heer (wethouder van ondermeer economie en vastgoed) en Peter Pels (voorzitter van Citycentrum Zwolle) ons hun visie geven op de recente ontwikkelingen in de detailhandel, vanuit politiek respectievelijk ondernemend oogpunt. Hierbij zal ruimte zijn voor jullie input / vragen op dit gebied.

De inloop is vanaf 16:30 uur. Stipt om 17:04 begint de algemene ledenvergadering.

De notulen van de vorige vergadering kun je downloaden vanaf onze website. Harke Plas en Diederik van Petegem treden af als bestuursleden. Daarvoor in de plaats stelt het bestuur voor om Sara Toffoletto en Mark Broekhuijsen te benoemen als nieuwe bestuursleden. Daarnaast stelt het bestuur voor om Anne van der Steeg te benoemen als secretaris en om Mark Broekhuijsen te benoemen als voorzitter.

Om circa 17:49 uur zal de ALV eindigen. Onmiddellijk na afloop van de algemene ledenvergadering zullen René de Heer en Peter Pels het woord nemen, waarna er ruimte is voor discussie.  

Vanzelfsprekend zijn er een smakelijke hap en een goede borrel aanwezig!