Volg ons ook op:

Het volgende nieuws hebben we uit regionaal nieuws gefilterd. 

Beethovenlaan 610, Zwolle - vastgoedjournaal.nl

Deze belegging betreft een net appartement van circa 70 m² met vier kamers gelegen in de wijk Holtenbroek te Zwolle. De benodigde onttrekkingsvergunning en exploitatievergunning voor verhuur zijn aanwezig. Naast de vier kamers bestaat het object uit ...

Afscheid van haar café De Tagrijn valt Liddy (65) zwaar - De Stentor

Uiteindelijk verkocht ze het pand, inclusief café, afgelopen donderdag aan Jansen Vastgoed BV. ,,Gerrit Jansen had mij eerder gepolst, maar toen was ik er nog niet klaar voor. Nu wel. Mede ook omdat hij heeft beloofd een uitbater te zoeken die het café ...en meer »

Enexis wil innovatief duurzaamheidscluster in Zwolle - DuurzaamBedrijfsleven.nl

Enexis wordt geacht een voortrekkersrol aan te nemen in het duurzaamheidsvraagstuk, zegt Robert van Mourik, programmamanager Vastgoed bij Enexis, tegen Energeia. Het doel van de 'campus voor duurzaamheid' is dat er een kruisbestuiving ontstaat ...

SP Zwolle wil huizen in plaats van kantoren - De Stentor

'In de Stentor van dinsdag 14 november geeft eigenaar Jansen Vastgoed aan dat dit te duur zou zijn. De locatie zou daarom nu weer als kantoorruimte worden verhuurd. De SP wil dat er nu gekeken wordt naar de mogelijkheden om reguliere woningen te ...en meer »

Enexis wil braakliggend terrein in Zwolle omtoveren tot innovatief ... - Nieuwsbureau Energeia

Programmamanager Vastgoed bij Enexis Robert van Mourik bevestigt de berichtgeving hierover donderdag in het Algemeen Dagblad. De bedoeling is een innovatief cluster van bedrijven te creëren, waar onderlinge kruisbestuiving maakt dat de som meer is ...en meer »

IJsselheem is blij met bijdrage voor renovatie Theodorakapel - De ... - De Swollenaer

KAMPERPOORT - Woonzorgconcern IJsselheem en stichting Vrienden Theodorakapel zeggen 'zeer verheugd' te zijn dat de Zwolse gemeenteraad tijdens de ...en meer »

Café de Hetebrij vloert Bluefinger Wolves - Weblog Zwolle - Het ... - Weblog Zwolle (persbericht) (Blog)

Zwolle - Afgelopen week zorgde Café de Hetebrij voor een daverende verrassing door koploper Bluefinger Wolves met 6-3 te verslaan. De teleurstelling was ...en meer »

WDP: vastgoed Nederland erg duur - Telegraaf.nl

... de omzet met 9% naar ruim €106 miljoen. Het operationele resultaat kwam uit op €90 miljoen, een stijging met 19,3%. Ongeveer een derde van het bezit van het Belgische WDP ligt in Nederland, waaronder het distributiecentrum van Wehkamp in Zwolle.

Advocaat insolventie- & ondernemingsrecht - Advocatie

Zowel intern als extern richten wij ons voornamelijk op Onderneming & Organisatie (waaronder insolventies), Bouw & Vastgoed, Agrarisch & Grondzaken en Personen- en Familierecht (waaronder ook Erfrecht). Binnen deze aandachtsgebieden bieden wij ...

Nieuws via Google News